Driehoek

Welkom bij Smits van Burgst

Smits van Burgst heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot, onafhankelijk adviesbureau en is één van de toonaangevende ingenieursbureaus in Nederland. Ze treedt op als totaaladviseur bij relatief kleine tot zeer omvangrijke projecten, zowel in Nederland als in diverse andere Europese landen. Tevens wordt geadviseerd aan en deelgenomen in internationale samenwerkingsverbanden. Het bureau neemt deel in First Q, een internationaal ingenieursbureau.

 

 

Brandveiligheid

Integrale brandbeveiliging geeft optimale beveiliging door de balans tussen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen.
gebouwsimulatie

Gebouwprestatie

Om "zicht in het onzichtbare" te geven hebben wij een toolbox van oplossingen samengesteld. Hieronder valt software voor CFD, EPG/EPA-U en BREEAM-NL simulaties/beoordelingen.
nieuws

Nieuws: Rijksvastgoedbedrijf

Na een uitgebreide Europese aanbesteding is Smits van Burgst (wederom) geselecteerd...
Lees meer...

adviesdiensten

Installatieadvies

Ontwerpen van gebouwgebonden installaties en hun prestaties is onze kerntaak. Wij maken gebruik van de laatste technieken voor het berekenen, modelleren en simuleren.
beheer en onderhoud

Beheer & Onderhoud

Technische installaties zijn kostbare kapitaalgoederen die een aanzienlijke investering vergen. Het is belangrijk dat deze ook tijdens de gebruiksfase de juiste aandacht krijgen.

Beveiliging

Beveiliging is risicobeheersing, dit vereist een integrale aanpak waarin beleid, organisatie, techniek en cultuur de pijlers zijn en in samenhang zorgen voor het kwaliteitsniveau.